DİYARBAKIR  - TOBB Yönetim Kurulu Üyesi, Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB)  Başkanı Ebubekir Bal, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ahmet Ay ile Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri Şehmus Ayhan, Ramazan Özkılıç, Şükrü Boylu’yu ziyaret eden Bayram kentte İş-Kur’a kayıtlı 51 bin 883 işsizin olduğunu söyledi.

90 binden-51 bin’e

Göreve başladığında 90 bin kişi seviyelerinde olan kayıtlı işsiz sayısını 6-7 ay gibi bir zamanda 50 bin seviyelerine çekmeye başardıklarını belirten İş-Kur İl Müdürü Selahattin Bayram, bu başarının  işverenler ve Kurum ve Kuruluşlarla geliştirilen sıkı ilişkiler ve işbirliği protokolleriyle gerçekleştirdiklerini söyledi.

Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal ise görev Bayramın görev süresince Sivil toplum kuruluşları, işverenler ve kamu kurumları ile İş-Kur arasında oluşturulan yol haritasıyla yakalanan başarıdan dolayı kendilerini kutlayarak yeni görevlerinde başarılar diledi.

Birlikte çalışarak iyi işler yapılır

Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanlığından, Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığına atanan  Osman Özbakır ise Kumu Kurum ve Kuruluşlarımızla birlikte çalışarak iyi işlerin yapıldığına dikkat çekerek, Diyarbakır Ticaret Borsasının bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum’’dedi.

DTB Başkanı Bal ise Özbakır’ın yeni görevinde başarılar dileyerek, Kentin ekonomik kaynaklarının kayıt altına alınması konusunda göstermiş olduğunuz başarılırı çalışmalardan dolayı sizleri tebrik ediyorum’’şeklinde konuştu. (İLKHA)