GAZİANTEP - Gaziantep İl müftülüğünce Gaziantep cezaevinde “Hiç Kimse Kimsesiz Kalmasın Bu Ramazan ve Her Zaman” teması çerçevesinde hükümlülere yönelik düzenlenen İftar programı manevi atmosferde geçti. Programa İl Müftüsü Ahmet Çelik, İl Müftü Yardımcıları Şaban Kondi ile Hüseyin Hazırlar, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcı Vekili Kadir Günüç, Gaziantep Cezaevi Müdürü Niyazi Yüceöz ve cezaevi personeli katıldı.

Program İl Müftü Yardımcısı Şaban Kondi'nin Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra açılış konuşmasını cezaevi müdürü Niyazi Yüceöz yaptı.

Rahmeti ve bağışlaması bol rabbimizin, bizleri bu masada bir araya getirdiğinden için ne kadar şükretsek azdır diyen Çelik, "Rahmeti bol, bağışlaması bol rabbimizin, bizleri bu masada bir araya getirdiği için ne kadar şükretsek azdır. Başkanlığımızın bu yılki Ramazan teması Kimse Kimsesiz Kalmasın Bu Ramazan Ve Her Zaman sloganı çerçevesinde buraya geldik. Sizleri de kimsesiz bırakmak istemedik. Bu Ramazan, her zaman ve her Ramazan" ifadelerini kullandı.

Program okunan ilahilerin ardından sona erdi.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)