ŞANLIURFA - Merkezi Hollanda`da bulunan ve kurulduğu günden beri Avrupa`daki hayırseverlerin yardımlarını dünyanın çeşitli yerlerindeki mağdur, yetim, fakir ve afetzedelere ulaştıran IHO Ebrar (Uluslararası Yardım Kurulusu), Ramazan ayında da yardıma muhtaç aileleri sevindirmeye devam ediyor.

IHO Ebrar, Suriye’deki savaştan kaçarak Şanlıurfa’ya yerleşen ailelere ve Şanlıurfa’da ikamet eden yardıma muhtaç toplam 30 aileye, içerisinde çeşitli gıda malzemelerin bulunduğu yardım paketlerini ulaştırdı.

Avrupa IHO Ebrar’ın mağdur ve muhtaç ailelere ulaştırılmak üzere göndermiş olduğu yardım paketlerini Şanlıurfa’daki ailelere ulaştırdıklarını ifade eden IHO Ebrar Şanlıurfa temsilcisi Mahmut Çelik, “Mağdur durumdaki halkımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Amacımız Avrupa’daki hayır sahipleri ile ilimizdeki insanlar arasında köprü olmaktır. Bu çerçevede yardımlarını esirgemeyen hayır sahiplerine teşekkür ederiz." dedi.

Çelik, “Elimizden geldiğince müracaat eden ve tespit ettiğimiz ailelerin hepsine ulaşmak istiyoruz. Bu sadece bizimle olacak bir şey değildir. Bu nedenle hayırsever halkımızı birlikte yetim ve muhtaç ailelerimize sahip çıkmaya davet ediyorum.” şeklinde konuştu.  (Osman Gülebak - İLKHA)