ŞANLIURFA - Avrupa birliği eğitim ve gençlik başkanlığı tarafından Sağlık Meslek Liselerine yönelik gerçekleştirilecek olan seminerlere Şanlıurfa’dan  ilinden 5 okul katılacak.

Konu ile ilgili bilgi veren  Ceylanpınar Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Hüseyin Çalışkan, Alman Hükümeti tarafından  Projeye 48 bin Euro destek sağlanacağını belirterek, “Şanlıurfa Merkezden 3 okul ile Bozava ve Ceylanpınar Anadolu Sağlık Meslek liselerinden öğrenciler,  Avrupa’da yapılacak olan 1 aylık seminere katılacak.

Bu Projede bize 48 bin Euro destek sağlanarak, 23 Öğrenci ve 2 Personel katılıp sağlık alanında eğitim görecekler. Bu eğitim seminerinin ardında öğrencilerimize birer sertifika da verilecek. Konuyu  yakından takip ediyoruz. Ceylanpınar’ımız maalesef  böyle etkinliklerden uzak kalmış, 23 öğrencimizi Avrupa’ya götüreceğiz.  Bu proje Ceylanpınar da bir ilktir. Başarılı ve ahlaklı öğrencilerimizi öğretmenler kurulundan bir ekip oluşturarak seçip bu projeyle ödüllendireceğiz.  ” dedi.(Mustafa Kaynak – İLKHA)