BİNGÖL-İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları, İl Müdürlüğünde görev yapan 3 şube müdürü ile farklı birimlerde çalışan 5 personelin başka illere atamalarının yapılması nedeniyle, öğretmen evinde iftar yemeği verildi.

Verilen iftar yemeğinin ardından konuşan Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, “İnsanoğlunun en güzel tarafının birlikte muhabbet içerisinde hareket etmesi olduğunu belirterek, büyük bir camia olduklarını, gelenlere sevindiklerini, gidenlere ise üzüldüklerini”  söyledi.

Bingöl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden geçmişten bugüne devam eden bir güzelliğin olduğunu ifade eden Sarı, “Özelikle Bingöl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde hem geldiğimizde, hem de geldiğimiz günden beri geçmişten bugüne var olan güzellik, inşallah böyle devam edecek. Malumunuz büyük bir camiayız. Gelenlerimiz oluyor, gidenlerimiz oluyor. Gelenlere seviniyoruz, gidenlerin arkasından gönüller hüzünleniyor. Ama hayat devam ediyor ve bugünkü birlikteliğimizin ana sebebi, sizlerle birlikte iftar etmek ve 3 şube müdürü kardeşimizi, 5’de idari hizmetlerde çalışan görevli kardeşlerimizin istekleri doğrultusunda farklı illere atamaları yapıldı. Bizde biranı kalsın, bir hatıra kalsın ve birlikteliğimizi pekiştirmek adına iftar yemeğinde bir araya geldik. Çok güzel bir program oldu, beklentimizin üzerinde bir katılım oldu. Ben bu arkadaşlarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum, hepsinden de çok çok memnunduk, istifade ettik. Bu kardeşlerimiz, devletten aldıklarını fazlasıyla devlete vermek için gayret ettiler. Allah hepsinden razı olsun.” ifadelerine yer verdi.(Nihat Kanat-İLKHA)