BURSA - Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından hazırlanan bin adet Ramazan gıda yardım paketi, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.


Bursa sanayisi ve ekonomisinin çatı kuruluşu olan BTSO, Ramazan ayı dolayısıyla gıda yardım paketi hazırladı. Muhtarlar ve yardım derneklerinin talepleri doğrultusunda Bursa genelindeki 27 ayrı noktaya dağıtımı gerçekleştirilen erzaklar, BTSO tarafından yardıma muhtaç ailelere ulaştırıldı.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, “Ramazan’da Birlikte Olalım” kampanyası çerçevesinde BTSO olarak iftar sofralarının yanı sıra yardıma muhtaç ailelere erzak yardımı yapıldığını da belirterek “Ramazan ayı yardımlaşma duygularının arttığı bir aydır. BTSO olarak ihtiyaç sahibi ve yardıma muhtaç ailelerimizin evlerine erzak paketi hazırlayıp, bu manevi iklimin onların evlerinde de hissedilmesini sağlamaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Yardıma muhtaç aileler için Ramazan erzak paketlerini teslim alan Yenibağlar Mahallesi Muhtarı Hafize Deniz, “Bursa’da fakir ve ihtiyaç sahibi yüzlerce insan var. Ramazan ayında da bu aileleri sevindirmeliyiz. BTSO tarafından hazırlanan gıda paketleri, ailelerin yüzünü güldürdü.” dedi. (Zeki Aras-İLKHA)