BATMAN - Mustazaflar Cemiyeti Batman Şubesi, Siyonist israil’in Filistin’e ve Gazze’ye savaş uçakları ve füzelerle yaptığı saldırılar ile ilgili yazılı açıklama yaparak, Müslüman Filistin halkının üzerine tonlarca bomba yağdırıldığı ve dünya kamuoyunun yaşananlar karşısında sessizliğini muhafaza ettiğini söyledi.

Yapılan açıklamada, Müslümanlarca kutsal sayılan Ramazan ayında israil tarafından Filistin topraklarında adeta bir vahşet furyasının estirildiği belirtilerek, “Üç-beş Yahudi işgalcisinin kaçırılmasını bahane ederek başlayan bu saldırılar, son günlerde daha da artarak aralarında çocuk ve kadınların da olduğu onlarca masum sivilin katledilmesine kadar varmıştır. Havadan, karadan ve denizden Müslüman Filistin halkının üzerine tonlarca bomba yağdırılmakta ve maalesef her zamanki gibi dünya kamuoyu bu olanlar karşısında sessizliğini muhafaza etmektedir. Hain israil işgalcileri dünya Müslümanlarıyla adeta alay edercesine saldırılarını her geçen gün daha da artırmakta ve şiddetin dozunu daha da abartmaktadırlar.” denildi.

israil’in Müslümanların eliyle en kısa zamanda hak ettiği cezayla karşılaşmaları temennisinde bulunulan açıklamada, “Filistinli kardeşlerimize yüce mevlamızdan direnişlerinde sabır ve muvaffakiyetler dilerken, Allah’ın üzerlerine lanet yağdırdığı bu melun kavmin Müslümanların eliyle en kısa zamanda hak ettikleri cezayla karşılaşmalarını temenni ediyoruz. Filistin’de şehit düşen kardeşlerimizin Allah şehadetlerini kabul etsin.  Tüm Müslümanlardan bu mübarek Ramazan ayında dünya Müslümanlarına, hasetten Filistin’in yiğit kahramanlarına dua bekliyoruz.” ifadelerine yer verildi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)