BİNGÖL - Tüm Engelliler Derneği, yoksulu giydirmek için Ramazan Bayramı öncesi harekete geçti. Bir firmadan temin edilen 200 kişilik giyim malzemeleri ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Tüm Engelliler Derneği’nin sosyal sorumluluk anlayışı gereği çeşitli organizasyonlarla dar gelirli aileleri gözettiğini belirten dernek Başkanı İdris Canlı, başta engelliler olmak üzere fakire, düşküne ve yolda kalmışa yardım etmeyi temel ilke haline getirdiklerini söyledi.

İhtiyaç sahipleri için SYDV Müdürü Yunus Bulmuş aracılığıyla bir firmaya ulaştıklarını belirten Canlı,  “Bir firma talebimize olumlu yanıt vererek yaklaşık 200 kişilik giyim malzemesi gönderdi. Bizler de bu yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Bu tür yardımlar basit görülebilir; ancak ihtiyaç sahipleri için çok önemli. En özel günler olan bayramlarda bir tişört alamayan yoksullarımız var. Bizler de zengin/fakir arasında köprü vazifesi görmeye çalışıyoruz.” dedi.

Canlı, derneklerine katkı sağlayan firma yetkilileri ile SYDV Müdürü Yunus Bulmuş,  Av. Ömer Faruk Hansu ve işadamı Murat Bürlükara’ya teşekkür etti.  (Nihat Kanat - İLKHA)