İşgal ordusunun bugün (9 Temmuz Çarşamba) Gazze kentinin doğusuna düzenlediği hava saldırısında 13 yaşındaki Muhammed Arif isimli Filistinli çocuk şehit oldu.

Gazze`deki Sağlık Bakanlığı sözcüsü Dr. Eşref El-Kudra, Muhammed Arif isimli çocuğun işgal ordusunun Eş-Şaaf bölgesine düzenlediği hava saldırısında şehit olduğunu bildirdi.

İşgal ordusunun Gazze kentine ve Gazze Şeridi`nin kuzeyine bugün öğleden sonra düzenlediği hava saldırılarında Filistinli iki çocuk ve anneleriyle iki gencin şehit olduğu ifade edildi.

Sağlık Bakanlığı sözcüsü Dr. Eşref El-Kudra, Filistin Enformasyon Merkezi muhabirine yaptığı açıklamada, bir buçuk yaşındaki Muhammed Melike ve 27 yaşındaki annesi Amine Melike`nin şehit olduğunu söyledi.

El-Kudra ayrıca, işgal ordusunun Gazze kentine düzenlediği hava saldırılarında Hatem Ebu Salim ve 22 yaşındaki Muhammed Halid En-Nemre isimli gençlerin şehit olduğunu duyurdu.

İşgal ordusunun Gazze Şeridi`nin kuzeyindeki Beyt Hanun`da bir eve düzenlediği hava saldırısında da 40 yaşındaki Seher Hamdan El-Mısri ile 14 yaşındaki oğlu İbrahim El-Mısri şehit oldu.

Altı şehitle birlikte işgal ordusunun iki gündür Gazze Şeridi`ne düzenlediği yoğun hava saldırılarında şehit sayısının 35`e yükseldiği ve yaralı sayısının ise 200`ü aştığı ifade edildi. 

<< Geri 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 İleri >>
<< Geri 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 İleri >>