GAZZE:  İşgal ordusunun dün geceden itibaren Gazze Şeridi`ne düzenlediği yoğun saldırılarda şehit olan Filistinlilerin sayısı 11`e yükseldi. İşgal ordusunun Gazze Şeridi`nin güneyindeki Han Yunus`ta Kavari ailesinin evine düzenlediği hava saldırısında 7 Filistinli şehit oldu.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin edindiği bilgiye göre şehitler arasında iki de kız çocuk var. Şehitlerin Yusuf En-Neccar Hastanesi`ne getirildiğini bildiren muhabirimiz, saldırıyı önlemek için Avde Kavari`nin evinin terasında toplanan Filistinliler arasında çok sayıda yaralı olduğunu ifade etti.

Gazze Şeridi`nin orta kesiminde Eş-Şabiyye Kavşağı yakınlarında işgal ordusunun bir otomobile düzenlediği hava saldırısında üç Filistinli şehit oldu.

Filistin Enformasyon Merkezi`nin hastane kaynaklarından edindiği bilgiye göre, şehitler Eş-Şifa Hastanesi`ne vücutları kömürleşmiş bir halde getirildi. Şehitlerin Muhammed Said Şaban, Emced Şaban ve Hıdır Ebu Cebel olduğu bildirildi.

Kaynaklar, otomobile düzenlenen saldırı sırasında yaralananların ise hastaneye kaldırıldığını söyledi.

Gazze Şeridi`nin orta kesimindeki En-Nusayrat Mülteci Kampı sakinlerinden şehit Reşad Yasin`in cesedinin ilk yardım ekipleri tarafından çıkarıldığı belirtildi. Filistin Haber