AĞRI - Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu, Ağrı merkez ve bağlı köylerde aralarında Afganistan ve Suriye uyrukluların da olduğu 120 muhtaç aileye gıda yardımı yaptı.

Yapılan yardımlar hakkında bilgi veren Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu Başkan Yardımcısı Deniz Koçuk, Ramazan ayı yardımlarına başladıklarını ve yardımlarının devam edeceğini belirtti.

Koçuk, “Allah’a hamdolsun. Ramazan ayının ilk yardımını gerçekleştirdik. Merkez ve bağlı köyler olmak üzere aralarında Afganistan ve Suriye uyrukluların da olduğu 120 aileye gıda yardımını ulaştırdık. Ramazanın ilerleyen günlerinde yardımlarımız giyim ve gıda olarak devam edecek. Daima köprü vazifesi gördüğümüzü ifade ediyoruz. Bunlar hayırseverlerin bizi aracı kılarak fakirlere ulaştırdığı yardımlardır. Bu mübarek güzel ayda fakirlerimizi sevindirebilmişsek ne mutlu bize.  Ağrı’nın en ücra köşesinde dahi olsa bildiğimiz fakir ailelere ulaşmaya çalışacağız. İhtiyaç sahibi ailelerin yaralarına merhem olma vazifesi görmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. (İLKHA)