BİNGÖL - Bingöl`de 16 Eylül 2011 Cuma günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Bingöl Gazetesi: Bingöl Üniversitesi, 40 Güvenlik Görevlisi Alınacak Bingöl Üniversitesi, açık ihale usulü ile 40 silahsız güvenlik elemanı alacağını duyurdu. İhale ilanı, Bingöl Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı bünyesinde yapılacak.

Bingöl Olay Gazetesi: Herkese Kur`an öğrenme imkânı
Diyanet İşleri Başkanlığı`nın Kur`an kurslarında hizmet çeşitliliği projesi kapsamında başlattığı "Kur`an Öğreniyorum" programına kayıtlar başladı.

Bingölün Sesi Gazetesi: Dönüş yolunda kaza: 6 yaralı
Bayram ziyareti için gittikleri İstanbul`dan Bingöl`e gelen aile, dönüş yolculuğunda Karakoçan`da kaza yaptı. Kazada 2`si ağır 6 kişi yaralandı.

Bingöl Kent Haber Gazetesi: "Bir hafta yaşar dediler, bir buçuk yıldır hayatta"
Manisa`da ikamet eden ve geçirdiği rahatsızlık nedeniyle gittiği hastanede mide kanseri teşhisi konulan, bir başka hastanede bir haftalık ömrü kaldı denilen 53 yaşındaki Bingöllü bir vatandaş, bitkisel ilaçla mide kanserini yenerek hayatta kalmayı başardı.

Bingöl Haber 12 Gazetesi: `Yaşasın Camiye Gidiyorum` uygulaması
Diyanet İşleri Başkanlığı`nca her yıl kutlanan `Camiler Haftası` 1-7 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Cami hizmetlerinin tabana yayılmasını teşvik etmek amacıyla "Yaşasın Camiye Gidiyorum" sloganıyla yirmi ilde paneller düzenlenecek.

Ali Yıldırım - İLKHA