BURSA – Bursa Kent Konseyi (Bursa City Council) Yabancılar Çalışma Grubu (Foreigners Working Group) tarafından düzenlenen ‘Shutterfest Fotoğraf Festivali’nde dereceye giren eserler belirlendi.

Bursa ‘Shutterfest Fotoğraf Festivali’  kapsamında düzenlenen yarışma sonucunda Dean Maraj birinci, Leıla Challah ikinci ve Wıola Krolık üçüncü oldu.


16 ülkeden Bursa’da yaşayan yabancı kökenlilerin katıldığı “Benim Gözümden Bursa” temalı Shutterfest Fotoğraf  Yarışması’nda eserler, uzman jüri üyeleri tarafından değerlendirildi.


Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, Türkiye’ye öncü olan etkinlikleri yapmaya devam ettiklerini belirterek, “Bursa’da yaşayan ve çalışan yabancı kökenlilerin, kentimizle bütünleşmeleri ve kent hayatına katkı sağlamaları için Bursa Kent Konseyi Yabancılar Çalışma Grubunu (Bursa City Council Foreigners  Working  Group) kurduk. Yabancılar Çalışma Grubu kendini yenileyerek aktif bir şekilde çalışmalarına devam ediyor” dedi.

Dereceye giren eserler belli oldu

Birincilik      : Dean Maraj (ABD) – Semazenler
İkincilik       : Leila Challah (Suriye) - Bir Yaz Gününde Türk Kadını      Üçüncülük   : Wiola Krolik  (Polonya) - Bursa Kokusu
Mansiyon    : Wiola Krolik  (Polonya)
Mansiyon    : Leila Challah (Suriye)
Mansiyon    : Leticia Jacques (ABD)

                                                                     (Zeki Aras-İLKHA)