ŞANLIURFA- Şanlıurfa’da yapılacak olan Kalkınma Ajansı toplantısı için buraya gelen  Diyarbakır Cahit Kıraç, Şanlıurfa’nın Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında bir süre sohbet eden Vali Kıraç ile Başkan Güvenç, sohbetin ardından ziyaretle ilgili açıklamada bulundular.

Güvenç’e tebriklerini ilettiğini belirten Vali Kıraç, “Uzun yıllar beraber mesai yaptığımız arkadaşımızdır. Şanlıurfa’ya daha çok hizmet etmek için, başka bir alana geçti. Şanlıurfa’ya çok güzel  hizmet edeceğini biliyorum ve düşünüyorum. Kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

Vali Kıraç’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti aktaran Başkan Güvenç, “Sağ olsun bahsettiği gibi, uzun yıllar beraber çalıştığımız bir meslektaşımız ve büyüğümüz. Nezaketine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Daha sonra Başkanlık makamından ayrılan Başkan Güvenç, Vali Kıraç ve Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İlhan Karakoyun ile birlikte Karacadağ Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısına geçtiler.  (İLKHA)