BATMAN-Batman Çamlıtepe Mahallesinde bulunan Adem İlkkılıç İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, Soma’da hayatını kaybedenlerin aileleri yararı için kermes düzenledi.

Adem İlkkılıç İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği’nin tertip ettiği kermes, Soma’daki maden faciasında hayatını kaybedenlerin ailelerine destek amacıyla düzenlendi. Kermeste, öğrenci velileri yaptıkları yemek, pasta ve yiyecekleri sattılar.

Kermesi düzenleyen Okul Aile Birliği Başkanı Şakir Evcil, Manisa Soma’da hayatını kaybedenlerin aileleri yararında bu kermesi düzenlediklerini söyledi.

Evcil, “Bu kermesi Manisa Soma’da göçükte kalan yurttaşlarımız için düzenledik. Bir nebze de olsun onlara katkıda bulunalım. Bu da öğrencilerimizin isteği üzerine gerçekleşen bir kermestir. 

Sağ olsun velilerimizde gerekli yardımı ve duyarlılığı gösterdiler. Evde hazırlanan yemekleri okulda fiş karşılığı düşük bir ücretle gelen velilerimize ve gelen misafirlerimize ikramda bulunuyoruz.

Orada elde ettiğimiz geliri de Soma’daki yurttaşlarımıza bağışlayacağız.  Bu kermesi Okul Aile Birliği olarak düzenledik.” şeklinde konuştu.

(Veysi Rüzgar-İLKHA)