BATMAN - TOKİ Kazım Karabekir İlkokulu öğrencileri “Değerler Eğitimi” kapsamında bu ay işledikleri yardımseverlik konusunu pratiğe dökerek topladıkları oyuncakları ziyaret ettikleri Beşiri ilçesine bağlı Danalı İlkokulu öğrencilerine hediye ettiler.

“Değerler Eğitimi” kapsamında gerçekleşen programına Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik TOKİ Kazım Karabekir İlkokulu ile Danalı İlkokulu Müdürleri, öğretmenler öğrenciler katıldı.

TOKİ Kazım Karabekir İlkokulu Müdürü Erkan Yılmaz, “Değerler Eğitimi” kapsamında gerçekleşen yardımseverlik konusunu pratiğe dökmek istediklerini ifade etti. Beşiri Danalı İlkokul Müdürü Cuma Demirhan ise okullarını ziyaret eden başta Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, TOKİ Kazım Karabekir İlkokulu Müdürü, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

Programda konuşan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, “Her iki okulumuzun idareci ve öğretmenlerine kendi adıma, Milli Eğitim Camiası adına çok teşekkür ediyorum. Böyle güzel davranışlara yoğunlaşmamız lazım. Yardımseverlikte uzakları gördüğümüz gibi, etrafımızdaki yanı başımızdaki arkadaşlarımızı, komşularımızı görmemiz lazım. ‘Değerler Eğitimi’nin hedeflerinden olan yardımlaşmak, aynı zamanda kardeşliği de pekiştiriyor. Bu gün burada gerçekleşen güzel davranış, sevgili çocuklarımız arasında kardeşliği de pekiştirecektir.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, TOKİ Kazım Karabekir İlkokulu öğrencileri getirdikleri hediyeleri, Danalı İlkokulu öğrencilerine verdiler. Danalı ilkokulu öğrencileri de, TOKİ Kazım Karabekir İlkokulu öğrencilerine kalem hediye ettiler. (M.Fatih Akgül-İLKHA)