BURSA – Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu ile beraberindeki yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şoför esnafı olarak Edebali’ye her zaman destek vereceklerini belirten Topçu, Yıldırım ilçesi sınırlarında faaliyette bulunan taksi ve dolmuş esnafına yönelik her türlü projede destek beklediklerini dile getirdi.

Yıldırım Belediyesi ile Yıldırım ilçesindeki şoför esnafının dertlerini çözmeye yönelik ortak projeler geliştirmek istediklerini söyleyen Topçu, “Eski belediye başkanımız Özgen Keskin ile önemli projelere ortaklık ettik. İnanıyoruz ki sizle de bu anlamda güzel birlikteliklere imza atacağız. Özellikle taksi duraklarının yenileme çalışması bizim önceliklerimiz arasında yer alıyor .” diye konuştu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ise, geçmişte yürütülen projelerin yeni dönemde de devam edebileceklerini söyledi.

                                                                 

Edebali, taksi duraklarını yenilemeye ilişkin yürütülecek çalışmaya da destek vermeye hazır olduğunu sözlerine ekledi. (Zeki Aras-İLKHA)