BATMAN - DİCLE EDAŞ Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Batman'da Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri kısmi elektrik kesintisi uygulanacağı ifade edildi.

Açıklamanın devamında, ENDOKS LTD ŞTİ. Firmasının Enerji Nakil Hatlarına(ENH) kapasitör montaj çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Elektrik kesintisinin yaşanacağı yerler:

24 Mayıs Cumartesi günü saat: 08.00-10.00’da, Aydınkonak, Demiryol(Tılmerç), Güvercin, Kanatlı, Yediyol, Bıçakçı, Demirlipınar, Yeşilöz, Çarıklı, Uğrak, Yağmurlu, Bayraklı, Yolağzı, Doluca, Yaylıca, Güneşli köyleri ve bağlı mezralarda, Çamlıtepe ve Memur-Sen Toki mahallelerinin kısmi alanları, 25 Mayıs Pazar günü 08.00-12.00 ile 12.00-14.00, Balpınar Beldesi, Karayün köyü, Kuyubaşı köyü, Kuyubaşı Toki, Toki Goçer Evleri, Yeniköy, Segırka Mezrası, Zorköy Mezrası, Oymataş köyü, Ünlüce Mezrası, Soğuksu Mezrası, Sence Mezrası, Şeyhçoban Mezrası, Üniversite Yerleşkesi, Kayapınar Merkez ve köyleri, 26 Mayıs Pazartesi günü saat: 12.00-14.00’da ise Hasankeyf Merkez ve köylerinde elektrik kesintisinin yapılacağı bildirildi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)