AĞRI – Yerel seçimlerde Saadet Partisi Ağrı Belediye Başkan adayı Fatih Aydın İlke Haber Ajansı (İLKHA) Ağrı Temsilcisi Ömer Adıgüzel’i ziyaret etti.

Ziyarette yaptığı çalışmaları anlatan Fatih Aydın, 1 Haziran günü Ağrı’da yapılacak olan seçimlerde kazanacakları  yönünde umutlu olduğunu ifade etti.  

Aydın,” Ben aslen Ağrılıyım. Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanlığını yürütüyorum. Ağrı’da iptal edilen seçimlerin yenilenmesinden dolayı, partim adaylık için beni uygun gördü. Ağrı’nın bu zamana kadar, gerçek hizmeti gördüğüne inanmıyorum. Şu anda ciddi bir seçim çalışması yürütüyoruz. Üyelerimiz 1 Haziran günü yapılacak Yerel ve Mahalli İdareler Seçimi için canla başla çalışıyorlar. Kazanacağımıza inanıyoruz. Allah nasip ederse kazanırsak, Ağrı’da güzel çalışmalar yapacağız. “ şeklinde konuştu.

İLKHA Ağrı Temsilcisi Ömer Adıgüzel, Saadet Partisi’nin seçimlerin Ağrı’da iptal edilmesi  ve partinin adayını değiştirmesi  ile ciddi bir çalışma başlattığını ifade ederek, yapılacak  seçimlerde  Fatih Aydın’a başarılar diledi. (Hasan Özbay - İLKHA)