VAN - Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, yapmış olduğu ziyarete Van’ın Büyük şehir olmasıyla kurulan ilçe milli eğitim müdürlüklerinin vatandaşa daha aktif verimli bir hizmet verebilmeleri için çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Ceylani, ilçe milli eğitim müdürü olarak atanmış olmanın her zamankinde daha büyük bir yük ve sorumluluk taşımakta olduğunu söyledi. 

“Problemleri yerinde görerek çözüm arayışında olacağız”

Bir eğitim yöneticisi olarak verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacaklarını belirten Ceylani, “Eğitimle ilgili her türlü problemi yerinde görerek çözüm arayışında olacağız. Her şeyin başında önce Sağlık geldiği için İl Sağlık Müdürümüzü ziyaret edelim dedik. Gerek ilçe sağlık müdürlüğü gerek il sağlık müdürlüğü koordinatörlüğünde okullarda sağlık taraması ve sağlık eğitimi verilmesi yönünde çalışmaların olmasını istiyoruz” dedi. 

“Sağlık alanında şehrin gelişimine katkıda bulunacak ve ilerletecek kurumlardan biri eğitim ve sağlıktır”

İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Acar, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani’nin, ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek “İl Sağlık Müdürlüğü olarak gerek okullarda gerek başka alanlarda vatandaşa sunulacak her türlü sağlıkla alakalı tüm fikir ve hizmete açığız. Her alanda olduğu gibi sağlık alanında da şehrin gelişimine katkıda bulunacak ve ilerletecek kurumlardan biri eğitim ve sağlıktır. Bunun için eğitimin var olduğu her yerde biz de varız. Biliyoruz ki eğitimle ilerleme kaydedebilir.  Bu anlamda Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne sağlığa gösterdikleri duyarlılık, anlayış, saygı ve insan sağlığı adına yaptıkları çalışmalar için teşekkür ediyorum” dedi. (Hacı Yılmaz-İLKHA)