Edinilen bilgiye göre, Osmangazi ilçesi Çekirge Mahallesi Çekirge Caddesi üzerinde, tedavi oldukları Çekirge Devlet Hastanesinden ilaç almak için çıktıkları belirtilen Nagehan Görgülü ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin bulunduğu 16 RM 975 plakalı otomobil, sürücüsü belirlenemeyen 16 LY 882 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpmanın şiddetiyle araçtan fırlayan Görgülü ve yanındaki şahıs ağır yaralandı. 112 Acil Servis ambulansıyla Muradiye ve Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılan iki kişi, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bir apartmanın garaj kapısını aşarak otoparka giren diğer araçtaki Arzu Cankat ve Nimet Akar ise hafif yaralandı. Yaralılar, Çekirge Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Şanlıurfa`da otomobil sulama kanalına düştü: 1 ölü, 1 yaralı

 

 

Bozova ilçesinde otomobilin sulama kanalına düşmesi sonucu bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Mehmet Demirtaş`ın kullandığı 63 YN 836 plakalı otomobil, Kabacık köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun kenarındaki sulama kanalına düştü.

Yoldan geçen bir kişi tarafından kanaldan çıkarılan sürücü ile eşi Meral Demirtaş, 112 Acil Sağlık ekiplerince Bozova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Meral Demirtaş, burada yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Mehmet Demirtaş ise Balıklıgöl Devlet Hastanesine sevk edildi.

Emniyet müdürlüğü sualtı polis ekipleri, otomobilde başka bir kişinin olma ihtimaline karşı kanalda arama çalışması başlattı.

Bu arada Kabacık Orta Okulunda öğretmen oldukları öğrenilen Demirtaş çiftinin hafta sonu tatili için memleketleri Adıyaman`a gitmek için yola çıktıkları öğrenildi.
 

AA