BURSA- 28 Nisan 2014 tarihinde Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil servisinde Acil Tıp Teknisyeni olarak çalışan ve uğradığı  saldırı sonucunda darp edilen Vildan Ötgen`e,   Bursa Sağlık Müdürü  Dr. Özcan Akan `geçmiş olsun` ziyaretinde bulundu.  

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr.Özcan Akan meydana gelen olayın çok üzüntü verici bir durum  olduğunu ve ailenin üzüntülerini paylaşmak için ziyarette bulunduklarını dile getirdi. 

 112 Acil Sağlık Hizmetleri olarak her zaman insanların yardımına koşan, mağdur insanların derdine çare olmaya çalışan bir teşkilattan söz ettiklerini ifade eden Dr.Akan,  “Bu  hizmet anlayışını en üst seviyelere taşımayı kendine misyon edinmiş  bir birimde, böyle bir durumun olması gerçekten üzüntü vericidir” dedi. 

Şiddetin her türlüsünü reddediklerini bunun sağlık çalışanlarına yapılması, özellikle 112’de çalışan bir bayan personele karşı yapılmış olmasını da asla kabul etmediklerini vurgulayan  Dr. Akan, “Bu durumu  bizim teşkilatımız kabul etmez, gereği yapılacaktır” ifadesini kullandı.  

Dr. Akan, konuşmasının sonrasında Ötgen’e `geçmiş olsun` dileklerini ileterek çiçek takdim etti.  (Zeki Aras-İLKHA)