ELAZIĞ - Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Kovancılar Yeni İhya Der Temsilciliği, ilçede yapılacak ‘Kutlu Doğum’ programı için hummalı bir çalışma içine girdi. 

Konu hakkında bilgi veren Kovancılar Yeni İhya Der Temsilcisi Mehmet Aydın, kutlu bir aya girildiğini ifade ederek; “Kutlu doğum programlarıyla Resulullah’a olan özlemi, bir nebze de olsa gidermiş oluyoruz.”dedi.

“Peygamber sevgisini yüreğinde taşıyan herkesi programlarımıza davet ediyoruz.” diyerek Kovancılar halkını etkinliğe davet eden Aydın, yapılan hazırlıklardan da bahsetti. Aydın, “19 Nisan Cumartesi günü Kovancılar ilçemizde saat 13.00’da Belediye Önü Miting Meydanı’nda halkımızla bir araya gelerek kutlu doğum programını kutlayacağız. ‘Yürüyen Kuran Hz Muhammed’ yazılı afişleri billboardlara asarak halkımızı kutlu doğuma davet ediyoruz. Yine yaklaşık 3 bin gül evlere dağıtmaya başladık. Bütün evlere el broşürü dağıttık. Cuma günü anons aracımızla gezerek, ilçe halkımızı davet etmeye devam edeceğiz. Şuan ulaşabildiğimiz her eve, işyerine gül ve el büroşuru veriyoruz.”şeklinde konuştu. 

Etkinlikte gönüllü olarak çalışanlara teşekkür eden Aydın,  “Görev alan kardeşlerimiz, ağabeylerimiz gittikleri her yerde halkın duaları ile karşılanıyorlar. Programlarda emeği geçen ve emek harcayan tüm kardeş ve ağabeylerime teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. (Salih Avcı-İLKHA)