BİNGÖL- Karlıova Kaymakamı Selim Çomaklı yeni seçilen Belediye Başkan Veysi Bingöl’ü makamında ziyaret etti. 

Selim Çomaklı, 30 Mart yerel seçimlerde Karlıova’nın yeni Belediye Başkanı olarak seçilen Veysi Bingölü makamında ziyaret ederek tebrik etti.   

Kaymakam Çomaklı  ziyaret sırasında, seçimlerin Karlıova’da sağduyulu ve huzurlu geçmesinden dolayı Veysi Bingöl’e ve seçime giren diğer partilere teşekkürlerini  dile getirdi. 

Konuşmasında Veysi Bingöl’e Başkanlığı döneminde ilçeye hizmet getireceğinden şüphe duymadığını dile getiren Kaymakam Çomaklı, “İlçe halkı sizden hizmet bekliyor ve sizin de Karlıova’nın çevresini değiştireceğinize eminim. Buradan seçime giren tüm partilere göstermiş olduğunuz  sağduyulu davranışlarınızdan dolayı teşekkür etmek istiyorum. Çok güzel ve barışçıl bir seçim geçirdik. Bunda da siyasi partilerin büyük bir payı bulunuyor. Diğer Belediye Başkanına verdiğimiz desteğin aynısını Veysi Başkana da göstereceğiz. Uyum içerisinde ilçemize çok güzel hizmetlerde bulunacağız” dedi. 

Yeni Başkan Veysi Bingöl ise Kaymakam Çomaklıya teşekkür ederek, “Bizleri ziyaret ederek onurlandırdınız. Ben de sizden ilçem adına bir hediye bekliyorum.” dedi. 

Kaymakam Çomaklı  Veysi Bingöl’ün bu isteğini kırmayarak, “Başkanımızın göstermiş olduğu herhangi bir Mahallemize bir park sözü veriyorum.” diyerek Veysi Bingöl ün talebini kabul etti. 

Verilen ikramdan sonra ilçe sorunları hakkında Kaymakam Selim Çomaklı ve Başkan Veysi Bingöl bir süre görüştükten sonra ziyaret sona erdi.  (Muhtesin Demir-İLKHA)