ERZİNCAN- Erzincan Belediyesinde devir teslim töreni gerçekleşti. Eski Belediye Başkanı Yüksel Çakır başkanlık koltuğunu Cemalettin Başsoy’a devretti.

 

Devir teslim töreninde konuşan Çakır, “29 Mart 2009 seçimlerinde Erzincan halkının destekleri ile şahsım ve meclis üyeleri arkadaşlarımla birlikte üstlendiğimiz ve 1825 gündür şeref ve onurla, izzetle taşıdığımız ve görevimizi Sayın Cemalettin Başsoy beyefendiye devrediyoruz. Kendisini tebrik ediyorum. Ve tüm Erzincan halkından helallik diliyorum.”dedi.

 

Daha sonra söz alan Cemalettin Başsoy şöyle konuştu: “Öncelikle bize kazanmayı bahşeden yüce Rabbime Hamdu senalar ediyorum. Biz artık bu gün mazbatamızı aldık. Erzincan da halef belediye başkanımızdan devraldığımız nöbeti Allah nasip kısmet ederse arkadaşlarımızla, ekibimizle gece gündüz çalışıp gayret göstereceğiz. Projelerimizi hayata geçirmeye çalışacağız. Alevisi ile sunisi ile. Kürdü, Lazı, Türkü ile hepsi bizim kardeşlerimizdir. Belediyemizin kapısı tüm halkımıza açıktır.”dedi. (M. Sıddık Direkçi)