MARDİN -  Mardin merkezde geçen ay Bölge Temsilcisi olarak göreve başlayan Mehmet Salih Keskin, Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz'e bir tanışma ziyareti gerçekleştirdi.

 

 

Saat 15.30'da valilik makamında gerçekleşen ziyaret yaklaşık yarım saat sürdü. Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, yeni görevinde Keskin'e başarılar diledi.

 

 

Sohbet havası şeklinde gerçekleşen ziyarette kendisi ve İlke Haber Ajansı (İLKHA) hakkında Vali Cengiz'i bilgilendiren Keskin, "2007 yılında Nusaybin'de gazetecilik hayatıma başladım. 2009 yılında ise Doğruhaber Gazetesi Doğu ve Güneydoğu bölge muhabiri olarak Diyarbakır'da çalıştım. 2011 yılında ise bu görevimden ayrılıp İlke Haber Ajansı Diyarbakır muhabiri, 2012 yılında ise ajansın genel merkezinde Haber Editörü olarak gazetecilik hayatıma devam ettim. Malumunuz geçen ay da Mardin'de göreve başladım." dedi.

 

 

Keskin, 2007 yılında "Doğru haberin yeni kaynağı" olarak yayın hayatını başlayan İlke Haber Ajansı'nın, şuan 100'ün üzerinde bulunan muhabiriyle, ilkelerinden taviz vermeden, emin adımlarla yoluna devam ettiğini söyledi.

 

 

Keskin sözlerine şöyle devam etti; "Muhabirlerimizin yoğunluğu Diyarbakır, Van, Batman, Bingöl, Mardin gibi doğu illeri olmasına karşın; Akdeniz, Ege ve Marmara gibi batı bölgelerinde de faaliyet gösteriyoruz. Şuan için sadece Türkçe yayın yapıyoruz, ama kısa bir süre sonra Kürtçe ve Arapça dillerinde yayınlarımıza başlayacağız. Bu konu ile ilgili altyapı çalışmalarının bittiğini de söyleyebilirim. 3 dilli yayın hayatımızla birlikte ajansımızın wep sayfasının ara yüzü de değişecek. Abonelerimize ve kamuoyuna daha kaliteli haberler servis etmek için çalışmalarımızın son sürat devam ediyor."

 

 

Ziyarette Cemre FM programcısı ve reklam sorumlusu M. Salih Şimşek ve Mardindosthaber editörü ve yazarı Mehmet Arasan da hazır bulundu. (İLKHA)