BİNGÖL-Yerel Seçimlerde Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Bingöl Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Şenlik, seçim sonrası parti gönülleriyle istişare toplantısı yaparak çalışmaları değerlendirdi.

Karlıova`da parti gönülleriyle gerçekleştirdikler istişare toplantısında konuşan Şenlik, yaklaşık 6 ay boyunca hummalı bir şekilde çalıştıklarını belirterek,  “Siyasi alanda bir temelimizi attık ve partimizi en güzel şekilde tanıttık” dedi.

Şenlik, “ Bizler seçime girdiğimiz her yerde kazanmışız. Bizler halkımıza hizmet için yola koyulduk. Belediyelerin malını halkımızın hizmetine adaletli bir şekilde sunma fırsatını bulmadığımız için üzüldük. Üzüntümüz halkımız içindir” dedi.

Davalarının bir parti davası veya bir belediyeyi kazanmaktan ibaret olmadığını ifade eden Şenlik,  “ Bizler seçime kilitlenmedik. Bizler davamıza kilitlendik. Bingöl`de bu davayı götürmediğimiz ev kalmadı. Bizler tebliğ yaptık. Halkımızın gönlünü kazandık. Siyasi alanda bir temelimizi attık ve partimizi en güzel şekilde tanıttık, siyaset uzun soluklu bir yoldur, alt yapısı oluşturularak yorulmak lazım İnşallah bundan sonra daha çok çalışıp daha çok verim alacağız.” ifadelerini kullandı.

Kısıtlı imkanlarla bu yola çıktıklarını hatırlatan Şenlik, “Bu yola koyulurken kıt imkanlarla başladık. Arkamızda holdingler yoktu. Bizlere para aktaran para babaları yoktu. Sesimizi duyuracak güçlü bir basınımız yoktu. Her iki rakibimiz tarafından kara bir propagandalar yapıldı. İftiralar atıldı. Halkın kafasında kirli algılar oluşturuldu. Bizlerin görünmemesi için ellerinden gelen her türlü kirli algıları oluşturdular.  Rakiplerimizin borazanlığını yapan medya, bizleri görmezlikten geldi. Bizler tüm bu olumsuzluklara rağmen büyük bir başarı elde ettik.” dedi.

Kendilerine destek veren vermeyen tüm  halkına teşekkür ederek sözlerini sürdüren Şenlik; “Kapısını  bize açan, sevgiden bizleri mahrum etmeyen, desteklerini bizden esirgemeyen, bize desteğini veren-vermeyen, duasında eksik etmeyen fikri, zikri, düşüncesi, ideolojisi ne olursa olsun tüm ağabeylerime, kardeşlerime, analarıma ve bacılarıma teşekkür eder, Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun” diyerek herkese teşekkür etti. 

(İLKHA)