BATMAN - 11.03.2011 de Batman`da 33. Şubesi`nin açılışı Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından yapılan MÜSİAD il Yönetim Kurulu, Batman İl Emniyet Müdürü Hasan Ali Bilim`i ziyaret etti. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Suad Özdemir, Başkan Yardımcısı Fırat Aslan, Bütçe ve Mali işler komisyonu Başkanı M.Fadıl Dalay, Yönetim Kurulu üyesi H.Halis Atay hazır bulundu.

Yapılan ziyarette konuşan Emniyet Müdürü Hasan Ali Bilim; ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, MÜSİAD`ın Batman için hayırlı olmasını diledi. Faydalı çalışmalar yapacaklarını Ümit ettiğini söyleyen Bilim, en yakın zamanda kendilerinin de MÜSİAD`ı ziyaret edeceklerini belirtti.

Emniyet Müdürlüğü`nün çalışmaları hakkında bilgi veren Bilim, MÜSİAD`ın çalışmaları hakkında da görüş alışverişinde bulundu. MÜSİAD Şube Başkanı Suad Özdemir ise yaptığı açıklamada, MÜSİAD olarak kurumsal ziyaretlerimiz çerçevesinde bugünde Emniyet Müdürümüz Hasan Ali Bilim`i ziyaret ettik. MÜSİAD Batman Şubemizin açılışına ve Gala yemeği programına katılarak bizi onurlandırdığı için Bilim`e teşekkür ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum."dedi.

M. Sait Çelik -İLKHA