DİYARBAKIR - Malatya`da esrarengiz bir olay yaşandı. Doğruhaber Gazetesi Malatya dağıtımcısı Emre Alkan, Adana`dan Vip Malatyalılar firmasıyla kendisine gönderilen gazetelerin bir başkası tarafından alındığı söyledi.

 

Gazete dağıtımcısı Emre Alkan dün yaşadıklarını şöyle anlattı:"Malumunuz dün Cuma günü idi ve gazetemiz de Cuma günü çıkıyor. Bana 145 adet gazete geliyor. Adana`dan geliyor. Her hafta olduğu gibi yine gazeteleri otobüs firmasına vermişlerdi ve plakası bana bildirilmişti. Normal şartlarda gazeteler sabah saat: 06.30 gibi Malatya`ya yetişiyor. Ben dün saat: 08.00`de otogara gittim. Gittiğimde gazeteleri bulamadım. Bunun üzerine firma yetkililerine sordum; onlar `gazeteleri geçen hafta seninle gelen uzun boylu, uzun ve kır saçlı adam alıp götürdü` dediler. Ben de geçen hafta kimse benimle gelmemişti, hem öyle birini de tanmıyorum dedim. Adamın kim olduğunu ve gazeteleri niçin aldığını şuan bilemiyoruz."

 

Kendisini Doğruhaber dağıtımcı olarak tanıtıp, esrarengiz bir şekilde gazeteleri toplayanların maksatlarının ne olduğunu anlamakta zorluk çektiğini söylen Alkan, "Acaba tüm bunlar Doğruhaber okunmasın mıdır?" diye sordu.

M. Salih Keskin - İLKHA