BİTLİS - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Bitlis Belediye Başkan Adayı Cengiz Karakaya, Çam Sitesi, Mahalle Başı ve TOKİ semtlerindeki esnafı ziyaret etti.  Karakaya beraberindeki heyetle birlikte yaptığı esnaf ziyaretinde büyük teveccühle karşılandı.

Esnafın derdini en iyi bilenlerin kendileri olduğunu hatırlatan Karakaya, “Bizler esnafımızın, işçimizin, memurumuzun, okuyan öğrencimizin, emek veren köylümüzün ne durumda olduğunu herkesten daha iyi biliriz. Çünkü bizler bir yerlerde oturarak bunu gözetlemiyoruz. Bu halkla iç içe yaşıyoruz.” dedi.

"Bitlis için hayal edilmeyen maddi ve manevi projelerimiz var"
Bitlis için hayal edilmeyeceği kadar ayağı yere basan maddi ve manevi projelerin olduğunu belirten Karakaya, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sadece günübirlik projelerle, hayali projelerle, bilgisayar ortamında hazırlanıp taslakta bırakılan projelerle uğraşmıyoruz. İnşallah hazırladığımız projelerimizi halkımızın önüne koyacağız. Hep beraber karar vererek bunu hayata geçireceğiz.

Yapamayacağımız işler için söz vermeyeceğiz. Bizler seçimi kazanmak adına, insanları kandırıp oylarını almak adına, onların tertemiz duygularıyla oynayıp kandırmanın peşine düşmeyeceğiz. Bizler İslami referans almış bir partiyiz. Allah’ın hoş görmediği hiçbir şeyde olmayız."

"Bize iftira atanları Allah’a havale ediyoruz"
Son zamanlarda piyasada halkın içerisinde yaymaya çalışılan kara propagandalara da değinen karakaya, “Çalışmalarımızı hazmedemeyen çevreler, halkın partimize olan teveccühünü kırmaya çalışanlar, yaptıkları anketlerle önde olduğumuzu görenler halk arasında aleyhimizde propaganda yapmaktadırlar. Güya bizler oylarımızı satacakmışız.

Halkımız şunu çok iyi bilsin ki, bizler bir oy da alsak, 15 bin oy da alsak kesinlikle hiç kimseyle birleşmeyiz. Halkımızın bize olan teveccühünü kırmak için bizlere atılan bu iftiraları kendimize ve bize gönül vermiş halkımıza en büyük ihanet olarak görüyoruz. Bunu yapanları da önce Allah’a sonra bu izzetli halkımıza havale ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Ziyaret edilen esnaf ise HÜDA PAR heyetini sıcak karşılayarak, kendilerini destekleyeceklerini ifade ederek başarılar diledi.  (Şükrü Tontaş - İLKHA)

<< Geri 1 2 3 4 5 6 7 İleri >>
<< Geri 1 2 3 4 5 6 7 İleri >>