DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayları esnafı ziyaret etti. HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hüseyin Yılmaz, Bağlar Belediye Başkan Adayı Vedat Turgut, seçim çalışmaları kapsamında parti üye ve gönüllüleriyle Bağlar ilçesi Selahattin'i Eyyübi mahallesinde bulunan Ninova AVM'deki esnafı ziyaret ederek mitinge davet etti.

 

Esnaf ziyaretinde işyeri sahiplerine hizmet için yola çıktıklarını söyleyen HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yılmaz, amaçlarının hizmetten başka bir şey olmadığını söyledi.

 

“Hizmet konusunda size güveniyoruz”
HÜDA PAR’a inanıyor ve inşallah oylarımızla destekleyeceğiz diyen Diyarbakır esnafı, “Açık konuşmak gerekirse şimdiye kadar iktidar olan parti Diyarbakır’a herhangi bir hizmet yapmadı. Size de sonsuz güvenimiz var ve inşallah sizi destekleyeceğiz, sizlerden kazandığınız halde Diyarbakır halkına hizmet etmenizi bekliyoruz.” dedi.

 

“Halkımızın teveccühüne layık olmaya çalışacağız”
Hizmetin halkın hakkı olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yılmaz, “Biz halkımıza hizmet etmek için parti kurduk. Hizmet halkın hakkıdır. Belediyeler halka hizmet etmek zorundadır. Hizmet bir lütuf değildir. Kişi belediyeye kendi cebinden para verdiği için hizmeti hak ediyor. Allah’ın izniyle biz belediye geldiğimiz zaman elimizden geldiği kadar halkımıza hizmet edeceğiz ve halkımızın teveccühüne layık olmaya çalışacağız.” İfadelerine yer verdi.

 

Ziyaret ettiği esnafı mitinge de davet eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayları, “Halepçe Katliamı'nın 26. Yıldönümü münasebetiyle inşallah yarın saat 13.00’te İstasyon Meydanı'nda ‘Şeyh Said'ten Günümüze Mazlum Mustazaf Halkımız’ adı altında bir miting düzenleyeceğiz, sizleri de mitingimize davet ediyor ve orada görmekten mutluluk duyarız.” ifadelerini kullandılar.  (İLKHA)