ELAZIĞ -  Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Palu İlçe Teşkilatı, üye ve gönüllüleri ile Palu halkına yemek ikramında bulundu. Akşam namazından sonra seçim irtibat bürosunda verilen yemeğe, Avrupa Müslüman Alimler Birliği Genel Başkanı Molla Abdulkadir Aydın da katıldı. 

Yemeğin ardından konuşan Avrupa Müslüman Alimler Birliği Genel Başkanı Molla Abdulkadir Aydın, Müslümanların birlik halinde hareket etmesinin gerekliliğini anlattı. 

HÜDA PAR’ın Müslüman Kürt halkının sorunlarının çözümü noktasında gerekli bir oluşum olduğunu kaydeden Molla Aydın, “Bugünlerde ülkemizde ve özelde de bölgemizde bazı çalışmalar bazı siyasi çalışmalar devam etmektedir. Müslümanların bir araya gelmeleri ve Allah`ın kitabına göre birlik olmaları Allah`ın emridir. Değerli kardeşler, siyasi parti olarak malumunuzdur ki bir asra yakındır bu coğrafyada bu çalışmalar devam etmektedir. Elbette ki güzel çalışmaları biz güzel görürüz. Ama bu millete, bu halka, bu dine uygun olmayan davranışları ve hareketleri de düzeltmemiz sorumluluk olarak bize düşmektedir. İnşallah bu noktada HÜDA PAR Palu`ya ve ülkemize hayırlara vesile olur.`` dedi. (Ebubekir Alkan- İLKHA)