DİYARBAKIR – Dün yapılan Hüda Par Van mitingi sonrası evlerine giden 6 tesettürlü bayana karşı yapılan saldırıya tepkiler devam ediyor.

15 -20 kişilik BDP’li grubun sözlü ve fiili olarak savunmasız 6 bayana ağza alınmayacak küfürler savurduktan sonra saldırmalarının doğru ve insani bir davranış olmadığını ifade eden HAK-PAR Yenişehir belediye başkan adayı Vasıf Kahraman, bu işi yapanların kötü bir iş yaptıklarını ifade ederek “Bunlar bu tavırlarıyla ortamı germekten başka bir şey yapmıyorlar” dedi.

“Bu tür olaylar bize de halkımıza da zarar vermektedir”
Bu tavırlarıyla ortamı sabote etmek isteyenlere prim verilmemesi gerektiğini ve böylesi bir ortamda herkes birbirine saygılı olması gerektiğini söyleyen Kahraman, “Bu işleri yapanlar acizdirler.Ne yaptıklarının farkında değiller ama, sonunda da pişman olacaklardır. Herkes sağduyulu olmalı,  herkes bir birine saygılı olmalıdır. Bu tür olaylar bize de halkımıza da zarar vermektedir. BDP bu olaylar karşısında sesini yükseltmelidir. Bu provokatörlere böyle yapmamaları gerektiğini söylemeli ve tavrını net olarak ortaya koymalıdır. Bu seçimleri sabote etmesinler.” diyerek yaşanan olaylara karşı tepkisini dile getirdi.

(Ali Adiyaman / Ali Gültekin  - İLKHA)