BATMAN - Nato Tank Çiftliği sahasındaki boş araziyi yeşillendirmek amacı ile çalışma başlatan Batman Türk Telekom Anadolu Lisesi öğrencilerine Batman Çevre Gönüllüleri Derneği destek verdi. Ortak düzenlenen organizasyonda öğrencilerin harçlıkları ile satın aldıkları 300 adet çam fidanı çevreci, Nato Tank Çiftliği Şefliği çalışanları  ve öğrenciler tarafından dikimi yapıldı.

Ağaç dikimine Mazlum-Der Batman Şube Başkanı Hasan Argünağa, Türk Telekom Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Erdal, Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Talat Kaçmaz ve çevreci öğrenciler katıldı.

Etkinlik hakkında bilgi veren Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Recep Kavuş, “Yeşil alan sıkıntısının yaşandığı Batman’da Türk Telekom Lisesi idarecileri ve öğrencileri örnek bir davranışla Nato Tank Çiftliği alanında yeşillendirme amacı ile başlattıkları kampanyaya bizde destek olduk. Betonlaşmanın hızla devam ettiği Batman’da bu tür alanların yeşillendirilmesi çok anlamlı ve önemlidir. Bu tür çalışmalar yapacak tüm kesimlere destek olmaya devam edeceğiz.” dedi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)