BATMAN - HÜDA PAR Beşiri ilçe seçim lokali HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Aydın Gök, İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve  partililerin katılımıyla tekbir ve salavatlarla açıldı. 

Molla Seyid İptaş`ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılış programında konuşan HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Aydın Gök, belediye hizmet anlayışlarının itfaiyeci gibi olacağını söyledi. Gök, "Nasıl ki, itfaiyeci yangını  söndürmeye giderken yanan yerin kimliğini sormuyorsa, biz de hizmette kimsenin fikrine ve düşüncesine bakmadan herkese eşit bir şekilde hizmet vereceğiz.” ifadelerini kullandı. 

Açılışta konuşan HÜDA PAR Beşiri Belediye Başkan Adayı Nasır Efrens ise, belediye malını yetim malı ve beytülmal olarak gördüklerini belirterek, bu yüzden fakir fukaranın hakkı olanı fakir fukaraya vereceklerini ve kimseye peşkeş çekmeyeceklerini söyledi. 

Efrens konuşmasının devamında, “Davamız parti davası değildir, dava partisidir. Bu sebeple bizde kaybetme korkusu yoktur. Her zaman kazanıyoruz. Çünkü gittiğimiz her yerde İslamı, Peygamberin sünnetini anlatıyoruz." dedi. 

Seçildikleri takdirde Beşiri`nin en büyük sorunlarından olan altyapı, su, çöp, taziye evleri, konut ve ulaşım gibi  sorunları çözeceklerini belirten Efrens, işsizliğe, yolsuzluğa özellikle gençler arasında yaygınlaşmış  olan uyuşturucu ve esrar kullanımına  karşı halkla beraber mücadele edeceklerini ifade etti.  

Tekbir ve salavatlar eşliğinde gerçekleştirilen seçim lokalinin açılışının ardından partililerin ve halkın tebrikleri kabul edildi.

(Kenan Önder - İLKHA)

<< Geri 1 2 3 4 5 6 7 İleri >>
<< Geri 1 2 3 4 5 6 7 İleri >>