Mabetler ve ibadetler yetim kalmıştı. Ezanlar ağlamaklı, Cemaat beklemekteydi. Kerbela’nın sarsıntısı ile kendisine gelemeyen ümmet beklemekteydi. Beklenen geldi ey ümmeti Muhammed. Beklenen geldi ey biçare dindaş. Bak gelen partiye, bak Kerbela’nın davasını yükleyenlerin bulunduğu hür dava partisine.
 

Yıllardır esaret altında yaşayanların tek umudu, İslam’ı düşman edinenlere karşı birleşerek tek safta olanların ve İslami referansı olan tek parti Hür Dava Partisidir. Hoş geldin ey gönüllerin gönlüne yerleşen parti. Hoş geldin En Sevgiliye sevgili olan parti hoş geldin…
 

Halkın seçerek Türkiye Büyük Millet Meclisine gönderdikleri kişilerin mecliste yaptıkları kavgalar ve küfürlü konuşmalar mevcut partilerin nasıl bir yolda olduklarını gözler önüne sermektedir. Bunlar bu halkı temsil edemezler. Bunlar rüyasından uyanmamış kişiler olmalıdırlar. Ey halk artık vakit dürüst siyaset ve gerçek adalet ile gelen Hür Dava Partisinin vaktidir. Hayırda yarışan bir topluluğun parti açması ve gerçek siyasete atılması Müslümanları en güzel şekilde temsil edeceklerinden şüphe duyulmasın.
 

Sürgün yemiş yüreklerin, onarılmayan yaralarını çok iyi bilen ve anlayan bir partiyi desteklemek yaraların iyileşmesi ve bir daha asla tekrarlanmamasına vesile olmaktır. İslam davası uğruna kendini kayıtsız şartsız feda edenler İslam’ı referans edinmenin ne olduğunu çok iyi bilen bir toplum olmalıdırlar.
 

Ey açılarını günlüklerine dökenler bu parti hepimizin partisidir. Açılarınızı ve beklentilerinizi şeytanın yoğun olduğu mekânlarda dile getirilmeye zorlanma devri Hür Dava Partisi ile son bulmuştur. Ey haksızlıkları kabul etmeyen, zulme geçit vermeyenler, huzurlu ve aydınlık bir İl ve İlçe için tek adresiniz Hür D ava Partisi.
 

Artık dolu vurmasın baharlarımıza. Her günümüz bahar olsun. Hüznün bulunduğu havalara son vermenin zamanı Hür Dava Partisi ile gelmiştir. Bu devir Hür Dava Partisinin devridir. Bu devir çaresizlikten dolayı kendisine bile çare olamayan bir partinin devri değildir.
 

Mehmet Akif Ersoy’un dediği gibi;
Memleket mahvoluyor, dinde beraber gidiyor
Size Kur’an, bakınız uzaktan mı diyor.
İbret olmaz bize, her gün okuruz ezberde
Yoksa bir maksat aranmaz mı ayetlerde.
 

Ey Üstat yıllar önce gördüğün felaketi, yıllar sonra fark edebildik. Müslümanlığı ortadan kaldırmaya ve âlimleri idam sehpalarında şehit etmeye çalışmalarına kulak asmak istemeyen Müslümanları gördükçe yazdıklarını hatırlıyor ve katılıyoruz. Ezelden ebede hak yolda gidenlerin kazandığı ve kazanmaya devam edeceği tartışılmaz bir gerçektir. Ey Müslüman uyan artık. Her vaktin bir vakti vardır. Vakit Hür Dava Partisinin vaktidir.
 


Adem Taşçı / Şanlıurfa (Hilvan) - Yaş: 22