ŞANLIURFA- HÜDA PAR Eyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kışlar, seçim çalışmaları kapsamında Eyyüp Peygamber Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret etti.

Ziyaret ettiği esnafın sorunlarını dinleyen Kışlar, esnaftan hayır duası istedi.  Kışlar’a  ilgi gösteren Eyyübiyeli esnaf tek partiye mahkûm edilmenin doğru bulmadıklarını,  beğendikleri bir muhalefetin oluşması adına HÜDA PAR’ın kurulmasına çok sevindiklerini söyledi.

Ziyaretler sırasında bir esnaf sokaklarının yıllardır temizlik sorunu olduğunu ama belediyenin kendi sokaklarının temizliğiyle ilgilenmediğini söylemesi üzerine Kışlar,  30 Mart’tan sonra Urfa’da hatta Türkiye’de HÜDA PAR’la bir değişimin yaşanacağını söyledi.

 Kışlar “ Parti olarak diğer partilerden farklı olarak birinci amacımız öncelikle halkımızın maneviyatını düzeltmektir. Biz diyoruz ki eğer maneviyatımız düzelirse Allah’ın izniyle diğer şeylerin hepsi olur. Özellikle sizden şu duayı talep ediyoruz: ‘Müslümanlar için, ümmet için, halkımız için hangisi hayırlı ise o olsun’ yapılacak en güzel dua budur. Biz inşallah belediyenin malına sahip çıkacak onu halkımızın menfaati için kullanacağız” diye konuştu.

Esnaf ziyaretleri sırasında BDP’nin seçim bürosunu da ziyaret eden Kışlar, HÜDA PAR’ın Suruç olayında gösterdiği hassasiyeti BDP’nin de göstermesi gerektiğini vurguladı.(İLKHA)