MARDİN - Hüda Par Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılınç, Hüda Par Mardin İl Başkanı Şehmus Akman, Midyat  İlçe Başkanı Ekrem Zerey ve  Midyat Belediye Başkan Adayı Selahaddin Yeniay, partililerden oluşan heyetle birlikte,  Midyat’taki esnaflar ile,  köylerdeki kanaat önderlerini ziyaret etti. Kapı kapı gezen Hüda Par heyeti, halkla bir araya gelmeye devam ediyor.   

Hüda Par adayları, esnafın dertlerini dinleyerek parti programlarını anlattıktan sonra, yapılacak olan seçimlerde destek talebinde bulundular.

Süryani esnaflarını da ziyaret eden Hüda Par hayatine Süryaniler,  “Sizi, anlayışınızdan dolayı tebrik ediyoruz.” diyerek başarı dileklerinde bulundular. 

Hür Dava kadrolarının ahlaki yozlaşmaya, kumara, faize, fuhşa ve hırsızlığa son vereceğine dikkat çeken Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Kılınç, bölgeye de hak ettiği hizmeti getireceklerini, Hz. Ömer’in adaleti, Hz. Ebubekir’in sadakati ve Hz. Ali’nin cesaretiyle belediyelere talip olduklarını söyledi.  söyledi. 

"Halkımızı rüşvetçilerden kurtaracağız"
Mardin’e ve ilçelerine güzel hizmetler getireceklerini dile getiren Kılınç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Eğer halk bizi desteklerse 31 Mart sabahı, belediyelerin kapılarına ‘Rüşvet veren de alan da mel’undur’ tabelalarını asacağız ve halkımızı rüşvetçilerden kurtaracağız inşallah. Belediyelerin malını da yetim malı gibi koruyacağız. Bizim referansımız İslam’dır. Biz, hak çizgisinde halkımıza hizmet edeceğiz. Biz sadece maddi sorunlara el atmayacağız, ahlaki yozlaşmayla da mücadele edeceğiz.  Eğer idareciler belediyenin malını çarçur etmezse, belediyelerin malı hizmete de fakirlere de yeter. İnşallah halkımız bizi önce hakkın, sonra kendilerinin hizmetkârı olarak göreceklerdir.”  

"Gençlerimizin yozlaştırılmasına müsaade etmeyeceğiz"
Yaklaşık 20 gün önce eski Mardin’deki esnafı ziyaret ettiklerini hatırlatan Kılınç, 2 yılda 32 barın açıldığının kendilerine iletildiğini belirterek, “Buralara  gençlerimiz gidiyor ve ahlaki olarak yozlaşıyorlar. Biz, gençlerimizin yozlaştırılmasına müsaade etmeyeceğiz.” dedi.  

Ziyaret edilen esnaf ise memnuniyetlerini dile getirerek, Hüda Par adaylarına başarı dileğinde bulundular. 

Midyat Belediye Başkan adayı Selahattin Yeniay ise, yaptıkları esnaf ziyaretlerinde kendilerine gösterilen büyük teveccühten dolayı Belde ve köylerdeki  esnafa ve halka teşekkür etti.  (M.Sait Başaran- İLKHA) 

<< Geri 1 2 3 4 5 İleri >>

 

<< Geri 1 2 3 4 5 İleri >>