ŞIRNAK-Hüda-Par Şırnak İl Başkanı Abdullah Kılıç, Belediye Başkan Adayı Halit Tatar ve partilerden oluşan heyet sanayi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinleyip karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. 

Yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Hür Dava Partisi Şırnak Belediye Başkan Adayı Halit Tatar, sanayide bulunan blokları teker teker gezerek esnafın sorunlarını dinledi. Seçim çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirten Tatar, “Nasıl köyleri ve evleri geziyorsak, sanayi esnafımızı da tek tek gezerek sorunlarını dinliyor karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz.” dedi. 

Tatar, yönetici seçiminde dürüstlüğün ve adil olmanın ön planda olması gerektiğine değinerek, “30 Mart’ta şüphesiz size hizmet edecek bir belediye başkanı seçeceksiniz. Emin, güvenilir, dürüst, adil ve doğru sözlü hür kadroları seçmek sizin elinizde. Yapılacak yanlış bir tercih, Şırnaklıları 5 yıllık bir sıkıntıya sokacaktır. O nedenle oyunuzu verirken, sonuçlarını da irdeleyerek verin.” ifadelerini kullandı. 

Sanayi esnafı ziyaretten memnun olduklarını, sıkıntılarının bulunduğunu, bunun da biran önce çözüme kavuşmasını beklediklerini ifade etti.  (Ekrem Payan-İLKHA)