MERSİN-Engelli vatandaşlara akülü araç dağımı programına Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, meclis üyeleri, kampanyaya destek veren hayırseverler, akülü araç verilecek kişiler ve vatandaşlar katıldı.

 

Akülü araç dağıtım programında bir konuşma yapan Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, yapılan çalışmanın uzun bir zaman dilimini kapsadığını ve oldukça verimli sonuç aldıklarını söyledi.

 

Mavi kapak toplama çalışmasının öncelikle öğrenciler arasında temiz bir çevre oluşturma niyetiyle başladığını söyleyen Yıldırım, “Mersin’den, beldelerimizden öğrencilerimiz adeta bir karınca çalışmasıyla kapak topladılar. Bu mavi kapaktan 8 ton civarında bir kapak elde edildi. Biz bu 8 ton kapağı kocaman iki depoda stoklayabildik. Bu çalışmayı başardığımızı sanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Konuşmanın ardından Mersin ve Mezitli’den kampanyaya maddi destek verenlere, Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım tarafından plaketleri verildi.  Akülü araç ihtiyacı olan yüz bir kişiye,  araçlarının  dağıtılmasıyla etkinlik program sona erdi. (Osman Öksüz-İLKHA)