BATMAN - Batman Defterdarlığı ve Vergi Dairesi yöneticileri 25. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Batman Valisi Yılmaz Arslan’ı makamında ziyaret etti. 
Ziyarete Defterdar Mecit Özdemir, Vergi Dairesi Müdürü Yusuf İpekci ve diğer birim müdürleri ile müdür yardımcıları katıldı.

 

Yöneticiler, faaliyetler hakkında Vali Arslan’a bilgi vererek, düzenlenecek etkinliklerde toplumun her kesiminde 'vergi bilinci' oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

 

Defterdar Mecit Özdemir, Vergi Haftası münasebetiyle yaptıkları çalışmalar hakkında Arslan’a bilgi vererek, ülkede vergi kültürünün henüz tam anlamıyla oluşmadığını, bu bilinci vatandaşta oluşturmak için çeşitli çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

 

Verginin, ekonomiye ve dolayısıyla vatandaşın refah seviyesine katkısının anlatıldığını vurgulayan Özdemir, kayıt dışıyla da etkin bir mücadele yürüttüklerini vurguladı.

 

Arslan ise, kabulde ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti ifade ederken çeşitli kampanyalarla vergi ödemenin vatandaşın kendi yararına olduğunun idrak ettirilmesi gerektiğine de dikkat çekti.

 

Arslan, ayrıca yaptıkları çalışmalardan dolayı Derterdarlık ve Vergi Dairesi personelini tebrik etti.   (M.Fatih Akgül - İLKHA)