BİNGÖL-Karlıova ilçesinde yapılan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlık  seçiminde, eski başkan yeniden seçildi. 

Karlıova’lı Esnaflar,  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanını seçmek için Kültür Merkezinde bir araya geldiler. Bingöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bayram’ın da katıldığı seçimler, saat 13.00 da yapıldı. 

Seçimlere geçmeden önce gelir ve gider hesaplar oylanarak kabul edildi. 

Ali Bingöl’ün tek aday olarak girdiği seçimlerde Ali Bingöl, Karlıovalı esnaf seçmenler tarafından  yeniden Oda Başkanlığına seçildi.

Karlıovalı esnaflara seslenmek için söz alan Ali Bingöl, “Bugüne kadar siz Karlıovalı esnaflarımızın sorunlarını dile getirmek için yıllardır bu görevi yerine getirmeye çalışıyorum. Fakat sorunların dile getirilmesi için esnaf arkadaşlarımız pek fazla bana yardımcı olmuyorlar” diyerek esnafların birlikte hareket etmemesinden yakındı. 

Daha sonra söz alan bazı esnaflar, sorunlarını dile getirerek, Esnaf Odasıyla beraber hareket edilmesi gerektiğini dile getirdiler. 

Bingöl Esnaf Odası Başkanı Ali Bayram ise “Karlıova’daki küçük sanayi sitesi sorununun yıllardır çözüme kavuşması için Ali Bingöl ile büyük çabalar sarf ettik. Genç ve Solhan ilçelerimiz Karlıova ilçesi ile aynı anda sanayi sitesi için çalışmalarına başladı. Fakat onlar kurdu, Karlıova ise birkaç resmi işlemin gecikmesinden dolayı hala kurulmuş değil. İnşallah birkaç küçük sorun kalmış onu da çözeceğiz” diyerek Ali Bingöl’e başarılar diledi. 

Ali Bingöl, aldığı 62 oyla yeniden Karlıova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçildi. (Bülent Temiz-İLKHA)