BİNGÖL- Bingöl’ün Solhan ilçesinde Belediye personeli Belediye Başkanı Niyazi Çavuşoğlu onuruna veda yemeği düzenledi. Personel tarafından organize edilen yemek programı Konak Otel’de  gerçekleşti. Yemeğe Belediye Başkanı Niyazi Çavuşoğlu ile belediye personeli katıldı. 

Yemek sırasına kısa bir konuşma yapan Solhan Belediyesi Belediye Başkanı Niyazi Çavuşoğlu, iki dönem Belediye Başkanlığını yaptığını ve bugüne kadar Solhan halkına en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirterek, "Solhan’da görülen her yerde, her noktada mutlak ve mutlak belediye hizmeti vardır. Bu vesileyle ben belediye başkanı olurken ilçemize hizmet etmek adına siyasi kadrodaki arkadaşlarımla bu hizmete talip olduk. İki dönemdir millet bizi seçti, Allah razı olsun. Biz de  millete yapılması gereken hizmetin bir kısmını yaparak görevimizi layıkıyla tamamlamanın gururu içindeyiz. Ancak biz, siyasi kadroyduk ama, bu hizmetleri sunmada özelikle asıl ana unsur belediye personeliydi. Memuruyla işçisiyle tüm kadrolarıyla, belediye personeliyle can siperine bir çalışma yaptık. Bu vesileyle Solhan’a yapılmış hizmetlerde şahsıma ve arkadaşlarıma verdiğiniz desteklerden dolayı, hizmetleri sunmada gösterdikleri öz veriden dolayı, ben hepinize teşekkür ediyorum.” dedi. 

Başkan Çavuşoğlu konuşmasının sonunda,  Bugünden sonra belediyemize gelecek başkan ve kadrosunun ilçemize hayırlı hizmetler sunmasını temenni ediyorum. İnşallah öyle olacaktır.“ ifadelerini kullandı.
  
Konuşmanın akabinde, ilçeye yaptığı hizmetlerinden dolayı Solhan belediye personeli adına Yazı İşleri Müdürü Abdulnasır Tunç tarafından Başkan Niyazi Çavuşoğlu’na plaket takdim edildi.  (Behçet-Aslan-İLKHA)