VAN- Hür  Dava Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz’un yanı sıra seçim çalışmalarına katılan Gevaş Belediye Başkan Adayı Fetullah Botan, Edremit Belediye Başkan Adayı Fevzi Doğan, Gevaş İlçe Başkanı Veysel Çiftçi ve partililerden oluşan heyet, yaptığı ziyaretlerde esnafın, Hüda Par’ın belediye başkan adaylarına gösterdiği ilgi ve ikramdan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.

 

Ziyaret esnasında esnafın sorunlarını da dinleyen Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz, müşterilerle de hasbihal etti.

 

Gittiği her esnafta partililerinin amacı hakkında konuşan Oğuz, Hüda Par’ın maddi ve manevi kalkınmayı amaç edindiğini belirterek, “ Belediyecilik anlayışımızla halk hak ettiği yeri bulacaktır” dedi.

Rüşvet ve yolsuzlukla mücadele edeceğini söyleyen Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz, “Rüşvet verende alanda melundur hadisini Belediye binasının kapısına asacağız” dedi.

 

Oğuz, “Bizler tohum ektik. Allah’ın izniyle filizlenip yeşermesi yakındır. Bizler elimizden geleni yapacağız. Takdir Allah’ındır” ifadelerini kulandı.

 

Yapılan ziyaretlerinde AK Parti, Saadet Partisi ve BDP seçim bürolarını da ziyaret eden Hüda Par adayları Gevaş esnafının tamamını ziyaret etti.

 

Gittiği her yerde esnafın ve halkın yakın ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Oğuz, kendisine gösterilen teveccühten dolayı herkese teşekkürlerini iletti. (İLKHA)