Peygamber Sevdalıları Platformu 2014 Kutlu Doğum etkinliklerinde kullanılmak üzere Umre Ödüllü “Kutlu Doğum Afiş Tasarım Yarışması”  ile ilgili yarışma için şartları belirledi. Platform,  ayrıca yarışmada birinci gelecek çalışma sahibini umre ile ödüllendireceğini duyurdu.

 Peygamber Sevdalıları Platformu 2014 Kutlu Doğum etkinliklerinde kullanılmak üzere Umre Ödüllü “Kutlu Doğum Afiş Tasarım Yarışmasına katılmak için  şu şartlar aranıyor.

 1. Yarışma, genel olup herhangi bir yaş ve ülke sınırlaması yoktur.

2. Her yarışmacı birden fazla çalışma ile yarışmaya katılabilir.

3. Çalışmalar, dereceye girsin veya girmesin iade edilmeyecektir.

4. Yarışmaya katılacak çalışmaların daha önce yayınlanmamış, kullanılmamış ya da her hangi bir yarışmaya katılmamış olması gerekir. Bu kurala uyulmadığı tespit edilirse çalışma yarışma dışı bırakılacaktır.

5.  Başvurular sadece internet üzerinden yapılabilecektir.

6.  Yarışmacılar, gönderecekleri çalışmalar ile birlikte kısa özgeçmişlerini de ekleyeceklerdir.

7. Çalışmalar için Corel, Photoshop vs. herhangi bir grafik tasarım programı kullanılabilir. Ancak çalışmalar jpeg olarak gönderilecektir. Platformumuz, yarışmaya gönderilen çalışma dereceye girsin veya girmesin yapılan çalışmaları ham haliyle isteme hakkına sahiptir.

8.  Yarışmaya katılan çalışmalar dereceye girsin veya girmesin, kullanılmaya değer bulunması halinde, ek bir telif hakkı iznine gerek kalmaksızın yayınlanmasını kabul etmiş sayılırlar.

9. 2014 Kutlu Doğum etkinliğinde ana tema “Kur’an ve Sünneti Okuma, Anlama ve Yaşama’’ olduğu için afiş yarışmasında da bu tema işlenebilir.

10. Dereceye girsin veya girmesin gönderilen afiş çalışmaları bütün veya kısmi olarak platform tarafından kullanılabilir.

11. Gönderilen çalışmalar içerisinde birinciliğe layık çalışma seçilmemesi halinde birinci açıklanmayacaktır.

 “Yarışmada Değerlendirmeye Alınmayacak Çalışmalar”

1. Tasarımcıya ait olmayan, bir başkası tarafından yapılıp kısmen veya tamamen kopyalanıp yarışmaya gönderilen çalışmalar;

 Bir çalışmanın kısmen veya tamamen kopya olduğunun anlaşılması durumunda,
gerçek tasarımcıya bilgi verilir ve yasal takip yapmak istemesi durumunda kopyalara ait her türlü bilgi kendisine iletilir.

 2. Telif hakları tamamen bir başkasına veya bir kuruluşa devredilmiş olan çalışmalar (Yarışmaya gönderilecek çalışmaların telif haklarının tamamıyla başvuran tasarımcıya ait olması gerekmektedir.)

 Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından yapılan açıklamada yarışmada birinci gelecek çalışmaya ise umre ödülü verileceği belirtildi.

 Yarışma için başvuru tarihi ise, 22 Şubat-08 Mart 2014, sonuç ilanı 10 Mart 2014 olarak ilan edildi.Yarışmaya katılacak olan yarışmacılar, afisyarisma@peygambersevdalilari.com  adresinde bilgi sahibi olabilirler. (İLKHA)