DİYARBAKIR -  Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Diyarbakır merkez Bağlar ilçe Belediye Başkan Adayı Vedat Turgut ve beraberindeki HÜDA PAR’lılar seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini devam ettiriyor.

 HÜDA PAR Diyarbakır Bağlar Belediye Başkan Adayı Turgut, seçim çalışması kapsamında Diyarbakır Bağlar ilçesi Şeyh Şamil mahallesinin esnafını ziyaret edip sorun ve sıkıntılarını dinledi.

 Bağlar Belediye Başkan Adayı Vedat Turgut Şeyh Şamil mahallesindeki esnafı ziyaret ederken BDP’nin seçim bürosunu da ziyaret etti.  Turgut, BDP’nin seçim bürosunda bulunan BDP’liler ile kısa bir konuşumdan sonra, esnaf ziyaretlerine kaldığı yerde devam etti.

 Turgut yapılan ziyaretlerden sonra Bağlar Şeyh Şamil mahallesinde ki  HÜDA PAR seçim bürosuna gidip parti gönüllüleri ile kısa bir konuşma yaptı.

 Turgut burada yaptığı konuşmada, “ Hakikaten bu gibi çalışmalara baktığımız zaman nasıl ki o sahabeler o peygamberler mücadelesini verip hizmetlerini yaparken ev ev, köy köy, il il hata memleket memleket gezdiler. Bizlerde aynen sahabeler gibi peygamberler gibi, aşkla, şevkle ve o inançla 7’den 70’e hepimiz seferber olmuşuz inşallah. Bizler bu halkı zulümden, fuhuştan, kötülüklerden kurtarmak için seferber olmuşuz. Bizler HÜDA PAR olarak halkın alternatifi olmuşuz ve inşallah bu hareketler bu çabalar ve bu ihlaslar orta doğu belki de Dünya Müslümanlarını etkileyecek bir mihenk olacaktır inşallah.” şeklinde konuştu.  (Ali Adiyaman - İLKHA)