MUŞ- HÜDA PAR Muş İl Başkanı Abdurrahman Aydın, Muş Belediye Başkan Adayı İnan Sur ve parti yönetiminden oluşan bir heyet Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç’ı ziyaret etti.  Ziyaret Alparslan Üniversitesi Rektörlük binasında geçekleşti.

 HÜDA PAR heyeti Prf. Dr. Nihat İnanç tarafından karşılandı. İnanç’ın bir yakınının vefat etmesi nedeniyle taziye dileklerini ileten HÜDA PAR heyeti,  daha sonra yaklaşan yerel semler ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.

 Siyasi arenada almış oldukları rolün özellikle bölge halkı için çok önemli olduğunun altını çizen HÜDA PAR Muş Belediye Başkan Adayı İnan Sur, HÜDA PAR olarak Müslüman toplumu temsil edebileceklerini, bu anlamda HÜDA PAR’ın bölge halkı için bir gereklilik olduğunu ve böyle bir partinin oluşunun çok önemli olduğuna dikkat çekti.

 Kendilerinin parti olarak toplumun hem maddi hem de manevi ihtiyaçlarını karşılama ve bu anlamda toplumun hizmetine talip olduklarını belirten Sur, tüm halktan öncelikle dua talebinde bulunduklarını ve Muş halkı için hayırlı olan neyse onun olmasını temenni ettiklerini söyledi.

 Prof. Dr. İnanç ise, üstlenilen sorumluluğun çok büyük, yükün ise çok ağır olduğunu belirterek, sadece halka hizmet etmek için yola çıkmanın ve halka hizmet etmenin büyük bir onur vesilesi olduğunu söyledi. Hizmete talip olanların Şiarlarının öncelikle doğruluk ve adalet olması gerektiğini, içerisinde hizmet aşkı olanların başarılı olabileceklerini ifade eden İnanç, HÜDA PAR’a başarı temennisinde bulunarak Muş ve Muş halkı için hayırlısı neyse onun olmasını istediklerini söyledi.(M. Şirin Çağlayan-İLKHA)