AĞRI – Hür Dava Partisi Ağrı Belediye Başkan adayı Burhan Aslan ve beraberindekiler hastanelerde yatan vatandaşları ve hastane  personelini ziyaret ettiler. 

Sabah saatlerinde Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesini ziyaret eden HÜDA PAR Ağrı teşkilatı bayan üyeleri hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. HÜDA PAR’lı bayanlar, hastalara ve çalışan bayanlara canlı gül dağıttı. 

Aynı saatlerde Ağrı Devlet Hastanesini gezen HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı Burhan Aslan ve beraberindekiler hastalara şifa diledi.  HÜDA PAR heyeti hastalara ve hastane çalışanlarına gül dağıttı. 

Çalışmaları ile ilgili  bilgi veren Burhan Aslan, “ Şehrimizdeki hastanelerde yatan hastalara bir teselli niyeti ile kadın  ve erkek üyelerimizle ayrı hastanelerde 500 hasta ve hastane personeline canlı gül verdik. Hastalara Allah’tan kendileri için şifa diledik. Refakatçilerine sabır diledik. Hastane personeline ve yönetimine hastalara yaptıkları hizmetten dolayı teşekkürlerimizi ilettik. Lillahihamd bugüne kadar tüm çalışmalarımızda olduğu gibi yine halkımızın ilgi ve teveccühü ile karşılaştık. Ağrı’da seçime giren partiler içerisinde en yoğun seçim çalışması yürüten partiyiz. Allah’ın izni ile Belediye başkanlık yarışında oy pusulasında birinci olduğumuz gibi sandıkta da birinci parti olacağız. “  (Ömer Adıgüzel/Hasan Özbay - İLKHA)