BATMAN - Hür Dava Partisi Batman İl Teşkilatı, 23 Şubat Pazar günü HÜDA PAR Genel Başkanı avukat Zekeriya Yapıcıoğlu’nun katılımıyla yapacakları Merkez Ana Seçim Lokalinin açılışına tüm Batman halkı davet edildi.

 Yapacakları açılış ile ilgili bilgi veren Hür Dava Partisi Batman İl Başkanı Emin Doğru, yerel seçimlere hazırlık çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiklerini söyleyerek, “Bu kapsamda 23 Şubat Pazar günü Merkez Ana Seçim Lokalimizin açılışını Genel Başkanımız Zekeriyya Yapıcıoğlu`nun da katılımıyla gerçekleştireceğiz İnşaallah. Batman girişindeki köprübaşında toplanacak araç konvoyumuz kısa bir şehir turu attıktan sonra parti il teşkilat binamızın hemen karşısında bulunan Seçim Lokalinde toplanarak halkımızın da iştirakiyle lokalimizin açılışı dualar ve salâvatlar eşliğinde gerçekleşecektir inşallah.” dedi.

 Yapacakları lokal açılışına tüm halkı davet eden Doğru, “Başta değerli basınımız olmak üzere, tüm STK`lar ve temsilcileri, kanaat önderleri, muhterem âlimlerimiz, kadın-erkek, yaşlı-genç her kesimden halkımızı bu hayırlı açılış programımıza davet ediyor, lokalimizin tüm hemşehrilerimize hayırlara vesile olmasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı. (M.Fatih Akgül - İLKHA)