İSTANBUL- Kürdistan İslami Hareket Partisi’nin İstanbul temsilciliği Başakşehir’de açıldı. Açılan temsilciliğe hayırlı olsun ziyaretine giden Hür Dava Partisi Genel Sekreteri Mehmet Yavuz, GİK üyesi Erdal Elibüyük ve Hür Dava Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Veysi Tali’yi Kürdistan İslami Hareket Partisi Dış İlişkiler Sorumlusu ve Şura Üyesi Aso Canady karşıladı.

AMACIMIZ MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZLE BERABERLİĞİ SAĞLAMAK

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmede HÜDA PAR’a ziyaretten dolayı teşekkür eden Kürdistan İslami Hareket Partisi Dış İlişkiler Sorumlusu ve Şura Üyesi Aso Canady, “Öncelikle hoş geldiniz diyorum. Bizler bu ofisimizi yeni açtık. Sizler de bizi ziyaret ederek onurlandırdınız. HÜDA PAR olarak yaptığınız bu ziyaretten dolayı sizlere teşekkür ederim. Bizim niyetimiz Türkiye’de ofisler açmak. Öncelikle amacımız bütün Müslüman kardeşlerimizle ve partilerle bir birliktelik sağlamak. Allah hayırlara vesile kılsın” dedi.

TEMSİLCİLİKLERİN ARTMASINI TEMENNİ EDİYORUZ

Misafirperverliklerinden dolayı Aso Canady’e teşekkür eden HÜDA PAR Genel Sekreteri Mehmet Yavuz, “Aso Canady, bundan önce Hareketi İslami Partisi’nin Türkiye Temsilcisi ve aynı zamanda partinin Dış İlişkiler Sorumlusu olarak Partimizin Ankara’daki Genel Merkezini ziyaret etmişlerdi. Bir dizi temas gerçekleştirmiştik bizlerde bu kapsamda hem bir iadeyi ziyarette bulunmak, hem de açmış oldukları temsilciliği ziyaret etmek ve hayırlara vesile olmasını dilemek için buradayız. 

Öteden beri Büzütnava İslami Partisi ile ilişkilerimiz devam etmektedir. İki hafta kadar önce Sayın Genel Başkanımız Zekeriya Yapıcıoğlu, Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Bahattin Temel ve Şura Meclis Üyemiz Halef Yılmaz Irak Kürdistanı’na bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler. Büzütnava İslami Partisi Rehberi Muhterem Şeyh İrfan ile görüşme gerçekleştirmişlerdi. Tarihi kökenlerimize uygun olarak kuşkusuz bu ziyaretler gerçekleşiyor. Biz inanıyoruz ki bu görüşmeler artarak devam edecektir. Türkiye’de Temsilcilik açmalarından en çok bizler memnun olduk. Allah’ın izniyle temsilciliklerin artacağını düşünüyoruz. Allah u Teâlâ hayırlara vesile kılsın” diye konuştu. 

Görüşme sonrasında Aso Canady, HÜDA PAR heyetine parti bayraklarını hediye etti. (Erkan Yavuz/ Enes Durmaz/ İLKHA)

<< Geri 1 2 3 4 5 6 7 İleri >>
<< Geri 1 2 3 4 5 6 7 İleri >>